Președintele PDM, Vlad Plahotniuc, a venit la Palatul Republicii pentru a se înregistra la alegerile parlamentare din luna februarie. Potrivit unui comunicat publicat astăzi de PDM, Plahotniuc este capul listei candidaților la parlamentare.

„Sunt sigur că lista PDM va fi susținută masiv, pentru că într-o perioadă scurtă echipa PDM a muncit foarte mult și a obținut performanțe, făcând lucruri bune pentru oameni, a declarat Vlad Plahotniuc.

„Oricare alte partide care vor să vină în Parlament, vor să vină să vă fure salariile și pensiile pe care noi vi le-am oferit și majorat, vor să vă lipsească de ajutoarele materiale pe care noi le-am majorat, vor să vă lipsească de compensațiile oferite, vor să închidă școlile, pe care le-au închis și mai înainte. Vor să aducă stabilitatea, dezordinea și haosul în țară”, a mai declarat liderul PDM.

„Întrebați-i pe politicienii din alte partide, care se screm să vină în Parlament, ce au făcut ei bine pentru oameni și pentru țară, decât furturi, haos, dezordine, scandaluri și închideri de școli. Unii dintre ie pușcărie trebuie să facă pentru mizeriile care le-au făcut, dar nu să vină în Parlament”, a mai spus Vlad Plahotniuc.

Liderul PDM a declarat că va candida și pe circumscripția nr. 17 – Nisporeni, Strășeni.

Președintele democraților a fost urmat și de alți colegi din lista de partid, care au venit să se înregistreze în cursa electorală, la Palatul Republicii.

Vezi și:

Nume surpriză în lista candidaților PDM pentru alegerile parlamentare din 2019