/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 787: Atac la Odesa și prognoză sumbră! ISW: Amenințare voalată pentru Moldova. Rusia avansează rapid

Încă un candidat independent, la alegerile parlamentare! „Duminică am putea începe colectarea semnăturilor”

missing
27 decembrie 2018, ora 10:58

Încă un candidat independent și-a anunțat intenția de a candida la alegerile parlamentare din luna februarie 2019. Este vorba despre activistul civic Oleg Brega, care anunțase încă din vara acestui an faptul că s-ar putea aventura în cursa electorală pentru viitorul Legislativ.

Oleg Brega spune că va merge astăzi la Autoritatea Națională de Integritate (ANI) pentru a-și ridica certificatul de integritate, apoi va depune dosarul la consiliul de circumscripție, pentru a putea începe colectarea semnăturilor. Brega nu a anunțat deocamdată pe ce circumscripție va candida.

Ieri, și deputatul PPEM Valeriu Ghilețchi a anunțat că va candida independent la viitoarele alegeri. Acesta va concura în diasporă, pe circumscripția America de Nord și Canada.

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram