/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 794: Alertă în toată țara și risc de baie de sânge! WP: Moldova va fi următoarea țintă, dacă Ucraina cade

Igor Dodon despre faptul că PDM este primul în buletinul de vot: „Eu nu cred în coincidențe”

missing
28 decembrie 2018, ora 08:15

Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, spune că nu crede în coincidențe atunci când este vorba despre ocuparea poziției numărul unu de către Partidul Democrat în buletinul de vot pentru alegerile parlamentare din februarie 2019. Șeful statului spune că nu se întâmplă pentru prima dată când PDM sau candidatul lor este nr.1 în buletin.

„Eu nu cred în coincidențe și acum înțeleg de ce Partidul Democrat se străduie primul să depună actele – pentru ca să aibă posibilitate să tragă primii la sorți”, spune șeful statului. Totodată, președintele susține că numărul în buletinul de vot nu contează.

Potrivit lui, în mai multe circumscripții este aceeași situație – candidații PDM sunt pe primul loc. „Mania asta de a fi primii se privește copilărește nu știu cum”, a comentat Igor Dodon.

În urma tragerii la sorți, care a avut loc ieri la Comisia Electorală Centrală, s-a decis că Partidul Democrat va fi primul în buletinul de vot pentru alegerile parlamentare din februarie 2019. Amintim că PDM și la alegerile parlamentare din 2014 a fost pe prima poziție. La fel, candidatul PDM a fost primul în buletinul de vot la prezidențialele din 2016.

Numele candidaților PDM pe lista de partid

Numele candidaților PSRM pe lista de partid

Numele candidaților PSRM pe circumscripțiile uninominale

Numele candidaților blocului ACUM DA PAS pe lista de partid

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram