/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 783: Lupte grele, pericol atomic și noi reguli de mobilizare! Oficial: 3 mari amenințări pentru Moldova

Fotojurnalistul Constantin Grigoriță anunță că va candida la alegerile parlamentare din februarie

missing
03 ianuarie 2019, ora 11:56

Fotojurnalistul Constantin Grigoriță a anunțat că intenționează să participe la alegerile parlamentare din luna februarie alături de unioniști. Acesta spune că vrea să fie ultimul pe listă. 

„Astăzi 03 ianuarie 2019, am luat o decizie responsabilă după o săptămână de cugetări asupra fațetei favorabilă și cea nefavorabilă a monedei destinului de a accepta să figurez pe listele tinerilor ce s-au coagulat în jurul ideii UNIONISTE de a reîntregi ȚARA, la scrutinul electoral din 24 februarie curent, pentru alegerile parlamentare din Republica Moldova. Acceptul meu a fost cu condiția ca numele meu să încheie acea listă de candidați, adică să fiu ULTIMUL pe listă! Concomitent cu această decizie decid să-mi suspendez calitatea de membru din Asociația Presei Independente pe durata campaniei electorale”, a scris Grigoriță pe pagina sa de Facebook. Astăzi, acesta a fost la Autoritatea Națională pentru Integritate pentru a solicita eliberarea certificatului de integritate.

Constantin Grigoriță este jurnalistul care l-a chemat în judecată pe președintele Igor Dodon și aparatul Președinției după ce acum aproximativ doi ani a fost interzis la evenimentele publice organizate de șeful statului.

Vezi și:

Unionistul Ion Leașcenco a anunțat circumscripția unde și-a depus candidatura pentru funcția de deputat

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram