/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. Germania va transfera de urgență mii de obuze Kievului

Încă un accident pe calea ferată! O femeie a murit la Fălești, lovită de un tren marfar

14 ianuarie 2019, ora 10:52

O femeie în vârstă de 78 de ani, din Fălești, a murit după ce a fost lovită de un tren marfar.

Accidentul s-a produs ieri, 13 ianuarie. Poliția a fost anunțată la ora 08.40.

Victima este o locuitoare din satul Catranîc, raionul Fălești. Aceasta a încercat să traverseze calea ferată fără a se asigura și a fost lovită de trenul care venea cu viteză.

Vârstnica a fost aruncată lateral pe linia de cale ferată. Ea a fost dusă la spitalul raional din Fălești, aici a și decedat din cauza leziunilor grave, precizează ofițera de presă a Inspectoratului de Poliție Fălești, Eugenia Molceanov.

Toate circumstanțele producerii accidentului se cercetează de oamenii legii.

În anul 2018, în această regiune au avut loc două accidente similare, în urma cărora o persoană a decedat, iar alta s-a ales cu leziuni.

Cel mai recent accident mortal pe calea ferată a avut loc la finele lunii decembrie a anului trecut. Atunci o tânără de 30 de ani a fost lovită de un tren de pe ruta Bălți-Ungheni. Potrivit Poliției, femeia traversa linia ferată neregulamentar, pe un segment neiluminat.

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram