Și un candidat din partea blocului ACUM DA PAS indică în declarația de avere prezentată la Comisia Electorală Centrală (CEC) un automobil de model Nissan X-Trail, din anul 2005, la un preț de aproape trei ori mai mic, decât cel de pe piață. Este vorba despre Alexandru Slusari, care indică în declarație că valoarea Nissan-ului este de circa 1500 de euro, când pe piață, prețul mediu al acestui model de autoturism este de 5000 de euro. 

Rugat de moderatoarea dezbaterilor electorale de la TV8 „Alege Liber”, Mariana Rață, să explice de ce a indicat o valoare de tei ori mai mică a mașinii pe care o deține, Alexandru Slusari a spus că mașina costă anume atât cât a scris el în declarație.

„Era în stare deplorabilă, atunci nu funcționa practic. Am găsit atunci bani și am introdus încă o parte din bani. Nu pot să spun că ea arată bine. Cu părere de rău, precedentul proprietar a folosit-o la maxim. Acuma, dacă-mi dați trei mii de euro, ne ducem și facem contract după emisiune. Am dat pe ea suma indicată. Acuma funcționează, dar cu greu, reparația capitală nu mi-a ajutat”, a spus candidatul.

Dezbaterile electorale de la TV8 continuă. În această seară invitații din platoul „Alege Liber” vor fi candidații înscriși în circumscripția 29, Chișinău: Valentin Guznac, PDM; Adrian Lebedinschi, PSRM; Ruslan Verbițchi, ACUM DA PAS și Dumitru Jelescu, PL. Dezbaterile încep la ora 17:00.

La același subiect:

Cum a reușit candidatul PL Vlad Bilețchi să-și cumpere o Honda Jazz, care costă pe piață circa 7000 de euro, cu doar 10 mii de lei

 

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!