/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro și avertizare de rang înalt. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea rusă”

Reacția Președinției la investigația care arată că fiul procurorului general al Rusiei a donat 70 de mii de euro fundației Primei Doamne

missing
22 februarie 2019, ora 10:21

Într-un comentariu pentru TV8, serviciul de presă al instituției prezidențiale a mai specificat că toate sursele financiare care au fost încasate pe conturile Fundației de Binefacere au fost utilizate doar pentru a ajuta cei peste 200 000 de cetățeni ai RM prin diferite proiecte. Afirmând că o informație detaliată referitor la destinația unde au fost utilizate aceste surse va fi publicată săptămâna viitoare pentru a nu avea un impact asupra campaniei electorale.

Potrivit unei investigații a LINX, un proiect al Centrului Român pentru Jurnalism de Investigație, în contul bancar al fundației afișat pe pagina președinției a fost transferată suma de 70 de mii de euro, bani care vin dintr-un cont deschis la Absolutbank din Moscova pe numele lui Igor Chaika. Care este unul din cei doi fii ai procurorului general al Rusiei.

Fundația soției lui Igor Dodon, sponsorizată de fiul procurorului general al Rusiei

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram