/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 800: Lupte grele, permisiunea Londrei și ironia Rusiei. Oficial SUA: Războiul nu se va încheia curând

Avertizări pentru agenții economici care vând ilegal produsele de tutun. Câte procese verbale au fost întocmite

missing
05 martie 2019, ora 11:45

„În adresa Primăriei municipiului Chișinău a fost expediată o circulară cu propuneri concrete ce vizează punerea în aplicare a restricțiilor privind comercializarea produselor de tutun”, a declarat Andrei Ciburciu.

De asemenea Șeful Direcției Control de Stat în Sănătate a spus că odată cu intrarea în vigoare a legii privind controlul tutunului în adresa agenților economici care practică comercializarea produselor de tutun au fost expediate scrisori prin care au fost atenționați.

Potrivit ANSP în prezent continuă activitățile de verificare a gheretelor în conformitate cu sesizările care parvin pentru examinare. Pe parcursului anului ANSP a aplicat 211 amenzi în sumă de peste 558 de mii de lei.

Amintim că ieri, 4 martie, în cadrul unei conferințe de presă activiștii civici Ion Andronache și Radion Gavriloi au declarat că din cele peste 300 de gherete ce comercializează tutun în Chișinău doar patru la sută sunt amplasate conform legii.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram