/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Precizarea lui Șoigu, elicopter distrus și spitale evacuate! Kievul pregătește „cerul sângeriu”

PSRM a anunțat când va veni cu o reacție la refuzul ACUM de a veni la discuții

missing
12 martie 2019, ora 12:51

Acesta a spus că la moment se află într-o ședință, dar la ora 15:00 vor veni cu detalii referitor la declarațiile blocului ACUM.

Precizăm că deputații blocului ACUM au declarat că nu vor merge astăzi la ora 15:00, la sediul PSRM pentru a începe discuții cu socialiștii privind formarea unei majorități parlamentare, în urma invitației pe care le-au lansat-o ieri, cei din Partidul Socialiștilor. În schimb, acești au înaintat un set de legi pe care le propune deputaților aleși să le susțină în viitorul legislativ. Pachetul de legi se referă la anularea sistemului electoral mixt; investigarea furtului miliardului; obligarea Băncii Naționale să publice raportul Kroll 2; adoptarea Legii Magnițki etc. De asemenea, cei de la ACUM cer demisia șefilor mai multor instituții de stat precum: Serviciul de Informații și Securitate (SIS), Comisia electorală Centrală (CEC), Centrul Național Anticorupție (CNA), Autoritatea Națională pentru Integritate (ANI), Curtea Constituțională (CCM), Consiliul Audiovizualului (CA) ș.a.

/VIDEO/ Cei de la ACUM nu vor merge la ora 15 la sediul PSRM. Năstase: „Nu vom intra în acest joc perfid”, Sandu: „Nu vom face alianțe cu PD, PSRM sau ȘOR”

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram