/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 794: Alertă în toată țara și risc de baie de sânge! WP: Moldova va fi următoarea țintă, dacă Ucraina cade

/VIDEO/ UPDATE: Un pacient ar fi fost bătut chiar în ambulanță, în curtea unui spital din sec. Rîșcani. Poliția s-a autosesizat

missing
08 aprilie 2019, ora 17:40

UPDATE: Poliția capitalei s-a autosesizat în privința incidentului. „În prezent, Poliția Capitalei întreprinde acțiuni procesuale în vederea stabilirii tuturor circumstanțelor cu privire la caz, cu ulterioara atragere la răspundere conform legislației în vigoare”, se menționează într-un comunicat de presă al Direcției de poliție din Chișinău.

ORA 15:55 Pacientul unei ambulanțe din Chișinău ar fi fost bătut chiar în vehiculul echipei asistenței medicală urgentă, de către angajații unui serviciu de pază. Martorii incidentului spun că totul s-a întâmplat ieri, la Spitalul Sfânta Treime din sectorul Rîșcani al capitalei.

Pacientul nu se vede în imaginile video, postate pe rețelele de socializare, dar martorii incidentului spun că acesta s-ar fi aflat în stare de ebrietate și nu era în stare să iasă singur din ambulanță. În imagini sunt zăriți și doi membri ai echipei de acordare a asistenței medicale; unul dintre ei este la volanul ambulanței, iar altul, afară, alături de bărbații care îl agresează pe presupusul pacient, acesta însă nu se implică.

Reprezentanții Poliției capitalei nu cunosc deocamdată detalii despre incident. Vom reveni cu detalii.

Video: point.md

Cum comentează incidentul reprezentanții Spitalului Sfânta Treime, vezi AICI.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram