/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Vot final în Congres și exerciții NATO. Preotul de la înmormântarea lui Navalnîi, pedepsit

Demiși din funcție, după ce un taxator a fost surprins cum a dat afară din transportul public un pasager, apoi l-a lovit cu piciorul

missing
10 aprilie 2019, ora 15:20

Taxatorul care a fost surprins cum bruschează un pasager, îl dă afară din transportul public, iar apoi lovește cu piciorul a fost demis din funcție. Directorul RTEC, Dorin Ciornîi a venit cu o precizare referitor la acest incident și a menționat că și șeful de rută a fost concediat.

RTEC s-a autosesizat. A fost creată o comisie de anchetă. Este regretabil acest fapt și nicidecum nu tolerăm astfel de situații. Taxatorul a fost demis din funcție. Nu doar el, da și șeful de rută”, a menționat Dorin  Ciornîi pentru TV8.

De asemenea, directorul RTEC a mai spun că deja de trei luni, taxatorii sunt instruiți pentru respectarea regulamentului.

Trei luni de zile activăm intensiv. Mulți sunt deprinși să activeze într-un stil, dar se lucrează zilnic. Eu personal m-am întâlnit cu taxatorii și îi instruim pentru respectarea regulamentului. Azi, persoana implicată a avut zi liberă, dar în pofida acestui fapt a fost eliberată din funcție.”, a menționat Ciornîi.

Potrivit lui Ciornîi, aceștia au aflat despre incident de pe rețelele de socializare.

Un taxator a fost filmat în timp ce dă afară din transportul public un pasager, îl lovește, apoi îl înjură. Imaginile video au fost postate pe o rețea socială, astăzi 10 aprilie.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram