/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Vot final în Congres și exerciții NATO. Preotul de la înmormântarea lui Navalnîi, pedepsit

Un psiholog pentru consilierea taxatorilor și șoferilor. Asta după ce un taxator ar fi agresat un pasager

missing
10 aprilie 2019, ora 17:35

Regia Transport Electric Chișinău (RTEC) intenționează să angajeze un psiholog pentru consilierea taxatorilor și șoferilor. Potrivit autorităților, astfel ar putea fi prevenite situațiile de conflict în raport cu pasagerii. Acțiunile vor fi intreprinse în contextul în care ieri, un taxator ar fi agresat un pasager din troleibuz.

Taxatorul care a fost surprins cum bruschează un pasager, îl dă afară din transportul public, iar apoi lovește cu piciorul a fost demis din funcție. Directorul RTEC, Dorin Ciornîi a venit cu o precizare referitor la acest incident și a menționat că și șeful de rută a fost concediat.

Incidentul a avut loc ieri, 9 aprilie, în jurul orei 18:00 în troleibuzul cu nr.9. Din imaginile video publicate de către un internaut pe o rețea de socializare, se vede cum taxatorul împinge, lovește și înjură un pasager. În cele din urmă pasagerul cade la pământ, iar peste ceva timp de ridică și pleacă.

Potrivit directorului RTEC, Dorin Ciornîi, taxatorul activează de doi ani la Regia Transport Electric Chișinău și are vârsta de aproximativ 50 de ani.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram