Maia Sandu, președinta fracțiunii PAS Blocul ACUM, susține că deputații din Partidul Socialiștilor (PSRM) sunt ridicoli că merg atât de des la Moscova și sugerează că aceștia nu ar avea autonomie decizională. 

„Asta înseamnă că ei nu sunt independenți și faptul că merg atât de des la Moscova devine deja ridicol, pentru că chiar nu au niciun pic de independență în decizii. Imaginați-vă că noi am merge de două ori pe săptămâna la Bruxelles, oamenii s-ar întreba: «Dar oamenii aceștia au autonomie decizională sau decide altcineva pentru ei?»”, a declarat Sandu într-un interviu pentru Europa Liberă.

Ieri, reprezentanții PSMR au anunțat că, la invitația conducerii Dumei de Stat a Federației Ruse, fracțiunea parlamentară a Partidului Socialiștilor din Republica Moldova, în frunte cu președintele fracțiunii, Zinaida Greceanîi, efectuează o vizită de o zi la Moscova.

La rândul său, reprezentantul PSRM Nicolae Pascaru a afirmat la emisiunea „Ora expertizei” de la Jurnal TV că vizita socialiștilor în Federația Rusă era planificată încă de acum un an.

 

 

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!