/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

Cum comentează reprezentanții PDM sponsorizarea deplasării preotului din Florești la Ierusalim

missing
25 aprilie 2019, ora 12:36

Purtătorul de cuvânt al Partidului Democrat din Moldova (PDM), Vitalie Gamurari, spune că nu cunoaște, dacă cineva dintre deputații democrați va merge la Ierusalim după focul haric sau dacă va sponsoriza o asemenea deplasare pentru vreun reprezentant al Mitropoliei. 

„Nu pot să vă spun nimic, fiindcă, după câte eu am citit, compania Air Moldova asigură zborul pentru cei de la Mitropolia Moldovei ca să aducă focul de acolo, altă informație nu dețin”, a spus Vitalie Gamurari, contactat de TV8.md.

În același timp, reprezentantul PDM spune că fiecare deputat și-ar putea planifica individual o eventuală deplasare la Ierusalim, dar partidul nu organizează nimic în mod centralizat: „Nu cunosc pentru că, dacă și cineva planifică, asta este chestiunea individuală a fiecăruia, așa cum a fost și până acum, și n-a fost niciodată organizat ceva centralizat, de aceea nu pot nici să confirm nici să infirm din simplu motiv că nu există o așa informație, cel puțin eu nu cunosc o asemenea informație”, a spus Gamurari.

Un preot de la Fălești a făcut check-in pe Facebook, azi-dimineață, de la Aeroportul Internațional din Chișinău, spunând că zboară la Ierusalim, pentru a aduce focul haric, din banii deputatului democrat Eugen Nichiforciuc.

Eugen Nichiforciuc nu a răspuns la telefon pentru a ne oferi o reacție la acest subiect.

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram