/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Marș și concert de 9 mai la Chișinău. Șeful statului anunță lista interpreților care vor cânta în PMAN

missing
02 mai 2019, ora 13:12

Astfel, potrivit lui Dodon, joi, 9 mai, la ora 9:30, doritorii vor porni în coloană de la Arcul de Triumf spre Complexul Memorial Eternitate, „purtând în mâini portretele eroilor noștri”.

Totodată, șeful statului anunță că în seara zilei de 9 mai, începând cu ora 19:00, în Piața Marii Adunări Naționale din Chișinău, se va desfășura un grandios concert festiv. Iar interpreții care vor cânta sunt: Nelly Ciobanu, Olia Tira, Natalia Gordienco, formațiile „DoReDos” și „SunStroke Project”. Potrivit lui, artiștii împreună cu orchestra prezidențială vor interpreta melodii ale anilor de război. Invitată specială a concertului va fi vedeta estradei ruse, Valeria.

„Sărbătoarea se va încheia cu un spectacol de focuri de artificii”, mai scrie Dodon.

Precizăm că întrebat de reporteri cine va achita concertul, șeful statului a spus inițial că: „Toate cheltuielile vor fi suportate de campania Iubesc Moldova, pe care am lansat-o în anul 2011”. Când a fost întrebat cât va costa concertul, președintele a spus: „Vă invit pe 9 mai la eveniment”. Ulterior, când a fost întrebat repetat de reporterul TV8, președintele a spus: „Eu nu am plătit nimic pentru acest lucru (…). Nimeni nu a plătit, ea vine singură”.

/VIDEO/ Cât va costa și cine plătește concertul de 9 Mai cu participarea Valeriei? Igor Dodon se încurcă în declarații

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram