/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și copii întorși acasă. Rusia vrea să saboteze summitul de pace

/VIDEO/ Igor Dodon, întrebat repetat cât va costa concertul Valeriei la Chișinău: „Mai sunt întrebări?...”

missing
09 mai 2019, ora 12:03

Șeful statului Igor Dodon refuză, din nou, să spună cât a cheltuit pentru cele două concerte pe care le va susține renumita interpretă rusă Valeria astăzi, la Chișinău și la Bălți.

Întrebat astăzi de jurnaliști cât va costa concertul Valeriei, Igor Dodon a spus: „O să vedem, încă nu s-a finalizat”. Reporter: „Valeria are de gând să cânte gratuit pentru Dvs?”; Igor Dodon: „Sperăm că într-o oră, o oră jumate, ajunge la Chișinău. Mai sunt întrebări?”.

Reporterul a insistat și i-a mai pus o dată întrebarea, la care președintele a răspuns: „Mai sunt întrebări?”.

Șeful statului a anunțat anterior că interpreta Valeria va veni, la invitația sa, astăzi, la Chișinău și la Bălți, unde va susține două concerte, dedicate Zilei Victoriei. Acesta a fost întrebat de jurnaliști și anterior cât vor costa aceste concerte și cine le va plăti. Inițial, Dodon a spus că vor fi achitate din fondul campaniei „Iubesc Moldova”, iar apoi a spus că Valeria va cânta gratuit. Totuși, până acum încă nu este clar din ce resurse vor fi organizate cele două concerte, la care vor cânta și interpreți autohtoni.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram