/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: 20.000 de parașutiști la Ceasov Iar și fără Patriot de la UE. A căzut turnul televiziunii

Năstase, la Viena: „Am solicitat inițiativă din partea organelor austriece și europene de investigație a fraudelor financiare din Moldova”

missing
10 mai 2019, ora 13:00

Președintele Partidului Platforma DA, Andrei Năstase, afirmă că, în cadrul vizitei pe care o întreprinde la Viena, a cerut suport autorităților din Austria, în investigarea fraudelor financiare care s-au produs în Republica Moldova în ultimii ani. 

„Pe modelul demersurilor anterioare adresate instituțiilor americane, europene și ruse, am solicitat inițiativă din partea organelor austriece și europene de investigație a fraudelor financiare și de demarare a propriilor anchete în cazul fraudei bancare și a spălării prin intermediul justiției și a sistemului bancar din Moldova a zeci de miliarde de dolari”, a scris Năstase pe pagina sa de Facebook.

Liderul PPDA mai spune că a avut întrevederi la Viena cu reprezentanți ai Cancelariei Federale a Austriei.

Vezi și:

Octavian Țîcu, despre alegerile locale din Chișinău: „Este clar că Andrei Năstase va candida”

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram