/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Postarea lui Codreanu despre trecerea de pietoni care a fost marcată cu inscripții, ștearsă de pagina sa de Facebook. Motivul

missing
21 mai 2019, ora 12:55

Postarea primarului interimar al capitalei Ruslan Codreanu despre trecerea de pietoni care a fost marca cu inscripții la o intersecție din capitală a fost ștearsă de pe pagina sa de Facebook. Deocamdată, nu se cunoaște din ce motiv, cert este că din imagini putem vedea că zebra nu ar fi marcată corespunzător. Altfel spus, trecerea de pietoni duce într-un gazon, nu pe trotuar.

Cu câteva ore în urmă, Ruslan Codreanu a plasat pe pagina sa de Facebook o postare unde arată o altfel de trecere de pietoni care a apărut pe o stradă din capitală. Aceasta este de culoare albă, cu inscripții precum: „Scoateți căștile”, „Dă-te jos de pe bicicletă” sau „Ia-ți copilul de mână”.

Contactat, purtătorul de cuvânt al Primăriei din Chișinău, Vasile Chirilescu a declarat că nu este la curent cu acest caz. De partea cealaltă, primarul interimar Ruslan Codreanu nu ne-a răspuns la telefon pentru comentarii.

Deocamdată nu este clar dacă fotografia a fost realizată în Chișinău. Am solicitat un comentariu de la reprezentanții primăriei, iar aceștia au spus că se informează la acest subiect.

Foto: Facebook/ Rodion Gavriloi

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram