După aproape o săptămână de la semifinala concursului internațional de muzică Eurovision Song Contest 2019, reprezentanta Republicii Moldova, Ana Odobescu a venit cu o reacție pe rețelele de socializare prin care a mulțumit echipei sale pentru susținerea de care a dat dovadă pe toată durata competiției. 

„Mulțumesc mult echipei mele, care a fost alături, m-a încurajat, m-a susținut și a avut încredere în mine! Mă simt enorm de fericită și onorată că am fost înconjurată de o echipă de profesioniști adevărați”, a scris Ana Odobescu pe pagina sa de Facebook.

Ana Odobescu a ratat calificarea în finala Concursului Eurovision 2019 de la Tel Aviv. Aceasta nu a reușit să fie printre cei zece finaliști care au luptat pentru titlul de câștigător al ediției din acest an a prestigiosului concurs.

Trofeul ediției din acest an a concursului internațional de muzică Eurovision Song Contest 2019 a mers în Olanda, reprezentată de Duncan Laurence cu piesa „Arcade”. Este a treia oară când Olanda a obținut trofeul Eurovision.