/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 805: Atac masiv și tablou devastator. Rusia alungă soldații din tranșee cu arme chimice

După aproape o săptămână de la semifinala ESC 2019, Ana Odobescu a venit cu o reacție

missing
23 mai 2019, ora 10:00

După aproape o săptămână de la semifinala concursului internațional de muzică Eurovision Song Contest 2019, reprezentanta Republicii Moldova, Ana Odobescu a venit cu o reacție pe rețelele de socializare prin care a mulțumit echipei sale pentru susținerea de care a dat dovadă pe toată durata competiției. 

„Mulțumesc mult echipei mele, care a fost alături, m-a încurajat, m-a susținut și a avut încredere în mine! Mă simt enorm de fericită și onorată că am fost înconjurată de o echipă de profesioniști adevărați”, a scris Ana Odobescu pe pagina sa de Facebook.

Ana Odobescu a ratat calificarea în finala Concursului Eurovision 2019 de la Tel Aviv. Aceasta nu a reușit să fie printre cei zece finaliști care au luptat pentru titlul de câștigător al ediției din acest an a prestigiosului concurs.

Trofeul ediției din acest an a concursului internațional de muzică Eurovision Song Contest 2019 a mers în Olanda, reprezentată de Duncan Laurence cu piesa „Arcade”. Este a treia oară când Olanda a obținut trofeul Eurovision.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram