/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 794: Atac masiv și risc de o nouă ofensivă rusă! WP: Moldova va fi următoarea țintă, dacă Ucraina cade

Europarlamentare 2019. Câți alegători s-au prezentat la vot până la această oră la secțiile deschise în Republica Moldova

missing
26 mai 2019, ora 10:30

Peste 6300 de cetățeni români cu drept de vot din Republica Moldova s-au prezentat până la ora 10.30 la urnele deschise în Moldova. Cei mai mulți alegători se înregistrează la secțiile de votare deschise în capitală.

În afara Chișinăului, câte peste 300 de alegători au votat la secțiile deschise la Ialoveni și Orhei.

Cea mai slabă prezență la vot se înregistrează la această oră în localitatea Carabetovca din raionul Basarabeasca și la Giurgiulești, unde au votat mai puțin de 30 de oameni.

În total, în Republica Moldova au fost deschise 36 de secții de votare. Cetățenii români din stânga Prutului aleg reprezentanții partidelor din România care vor accede în Parlamentul European.

Cetățenii români din Republica Moldova sunt așteptați astăzi la vot pentru a-și alege eurodeputații. Lista secțiilor de votare

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram