/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

Pretorul sectorului Botanica, Oleg Rațoi, demis din funcție

27 mai 2019, ora 10:16

Pretorul sectorului Botanica, Oleg Rațoi, a fost demis din funcție. Despre asta a spus primarul interimar Ruslan Codreanu la ședința săptămânală a primăriei. 

L-am eliberat pe domnul pretor, Oleg Rațoi”, a spus Codreanu.

În cele din urmă, primarul interimar a spus pentru ce a fost demis Rațoi din funcție.

Nu poți să faci business pe oraș”, a spus Codreanu.

Acesta este și paradoxul vieții noastre. Rațoi a depus cererea după asta să adresat în instanță pentru a fi restabilit în funcție. Noi vom merge și la Curtea de Apel. Noi suntem obligați conform cardului legal să mergem până în instanța finală pe cazurile de litigii de muncă. Eu am executat decizia instanței care mă obligă să-l restabilesc pe domnul pretor și l-am eliberat”, a mai adăugat primarul interimar.

La data de 30 noiembrie 2018 Rațoi, a decis să plece din funcție în urma unei „discuții amicale” cu primarul interimar al capitalei Ruslan Codreanu.

Oleg Rațoi nu a răspuns la telefon pentru a ne oferi o reacție la declarațiile lui Ruslan Codreanu.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram