/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 783: Explozii, pericol atomic și noi reguli de mobilizare pentru armata ucraineană

Unde va fi închis Dragnea! Va sta într-un penitenciar de maximă siguranță

missing
27 mai 2019, ora 14:34

Liderul PSD din România Liviu Dragnea, condamnat azi de instanța supremă la 3,5 ani de închisoare cu executare, va fi închis în penitenciarul de maximă siguranță Rahova, scrie Stirileprotv.ro.

„Liviu Dragnea va trebui să meargă la închisoare, el nemaiavând la dispoziţie din acest moment decât căile extraordinare de atac. Dar, până când avocaţii liderului PSD să apeleze la aceste căi, Dragnea trebuie să meargă după gratii. Preşedintele Camerei Deputaţilor ar urma să ajungă chiar luni la penitenciarul de maximă siguranţă Rahova”, scrie sursa citată.

De asemenea, presa scrie că, după încarcerare ar urma o perioadă de 21 de zile de carantină, timp în care se va stabili regimul de executare a pedepsei – semi-deschis sau deschis. Astfel, ulterior, Dragnea ar putea rămâne în penitenciarul Rahova sau ar putea fi transferat în altă închisoare.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram