/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 814: Armă secretă, teroare la Harkov și noi explozii în Crimeea! Zelenski: Am trecut la contraofensivă

Motivul absenței deputaților PSRM și PDM la consultările organizate de cei de la ACUM

missing
28 mai 2019, ora 12:50

În timp ce cei de la Procuratură spun că nu au venit la consultările organizate de ACUM pentru că discuțiile publice au tentă politică, cei de la PSRM spun că nu au știut despre eveniment.  

Eu prima oară aud de acestă invitație. M-am uitat și pe pagina Blocului ACUM, pe site-ul lor nu este nimic. Noi dimineață cu colegii ne-am întâlnit, dar nu am auzit că sunt careva consultări”, a spus deputatul din partea Partidului Socialiștilor Grigore Novac.

I-am telefonat și pe deputații din partea Partidului Democrat, Vladimir Cebotari și Sergiu Sîrbu. Aceștia însă, nu ne-au răspuns la apel.

În sala Parlamentului au avut loc discuții publice la subiectul modificării Legii cu privire la Procuratură unde au fost prezenți doar deputați din Blocul ACUM, care au inițiat consultările, câțiva reprezentanți ai societății civile și jurnaliști.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram