/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Rachete secrete și viceministru arestat! SUA și UE oferă ajutor, iar Rusia anunță un acord cu Kievul

/VIDEO/ Plahotniuc nu spune unde a lipsit în ultima perioadă? Primele comentarii ale liderului PD la acest subiect

missing
31 mai 2019, ora 11:39

Vlad Plahotniuc, președintele Partidului Democrat (PD) a apărut azi în public după o pauză de aproximativ două luni. „Am venit să văd, dar și să mă vedeți voi pe mine. Am auzit că sunt oameni care-și fac griji pentru mine. Sunt bine merci!”, a declarat azi Vladimir Plahotniuc, jurnaliștilor, în debutul briefingului de presă, organizat astăzi la sediul PD. 

Liderul PD nu a spus de ce a lipsit atât timp din spațiul public și unde s-a aflat în această perioadă, după ce a zis ce a avut de zis jurnaliștilor, acesta a plecat fără să răspundă la întrebări

„Nu vă prea agitați, nu vă faceți planuri prea mari”, le-a transmis acesta mesaje oponenților lui politici.

Recent, presa a scris că Vlad Plahotniuc ar fi avut probleme de sănătate și din acest motiv nu a apărut o perioadă în spațiul public. La rândul lor, reprezentanții PD au negat zvonurile și au spus că liderul formațiunii este bine, dar nu au explicat din ce motiv Plahotniuc a dispărut din vizorul publicului.

Vezi și:

/FOTO/ Iată-l și pe domnul Plahotniuc! Face selfie cu domnul Candu și domnul Filip, la sediul PD-ului

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram