Procesul penal împotriva activistului Andrei Donică, care l-a stropit cu lapte pe ministrul Finanțelor de atunci, Octavian Armașu a fost încetat. 

Potrivit hotărârii, procesul penal în privința lui Donică, în baza art. 287 alin.1 se încetează pe motiv că fapta constituie contravenție. De asemenea, procesul contravențional art. 354 la fel s-a încetat „din motivul intervenirii termenului de prescripției de tragere la răspundere contravențională.

Decizia este executorie și poate fi supusă recursului la Curtea Supremă de Justiție în termen de 30 de zile din momentul pronunțării deciziei motivate.

Președintele Mișcării Profesioniștilor „Speranța Nadeja” a devenit cunoscut opiniei publice după ce acum câțiva ani a vărsat o găleată de lapte peste ministrul Finanțelor de atunci, Octavian Armașu. Fapt pentru care atunci, acesta a fost condamnat la un an de închisoare cu suspendare.

Vezi și:

/FOTO/ Donică și-a umplut din nou gălețile cu lapte! Cui vrea să i le toarne în cap de această dată

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!