/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Precizarea lui Șoigu, elicopter distrus și spitale evacuate! Kievul pregătește „cerul sângeriu”

Înainte de vizita prim-ministrei, la Otaci a avut loc o ședință pentru situații excepționale

missing
25 iunie 2019, ora 17:01

Astăzi, în orașul Otaci, raionul Ocnița, a avut loc ședința pentru situații excepționale la nivel raional în cadrul căreia a fost elaborat un raport cu privire starea blocului avariat din regiune. 

La întrunire au fost prezenți: generalul maior Mihail Harabagiu, autoritățile publice locale și reprezentanții agenției care este responsabilă de efectuarea lucrărilor de demolare a blocului avariat. Tot astăzi, prim-ministra Maia Sanda va pleca în orașul Otaci. În cadrul vizitei, șefa executivului va discuta cu persoanele care au avut de suferit de pe urma prăbușirii scării blocului de locuit cu nouă etaje.

„Prim-ministra Maia Sandu va fi însoțită de ministrul Economiei şi Infrastructurii, Vadim Brânzan. Oficialii se vor deplasa la fața locului după finalizarea ședinței Parlamentului și vor ajunge în jurul orei 18:00. Scopul vizitei este de a discuta cu oamenii și de a da asigurări că Guvernul va face tot posibilul ca ei să-și recupereze pagubele. În acest sens, Maia Sandu și Vadim Brânzan ar urma să viziteze blocul care a fost avariat”, a declarat consilierul principal de Stat al prim-ministrei, Cristina Bujor.

Ieri, ministrul Economiei și Infrastructurii, Vadim Brânzan, a anunțat în cadrul ședinței Guvernului că blocul avariat de la Otaci urmează a fi demolat.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram