Astăzi, în orașul Otaci, raionul Ocnița, a avut loc ședința pentru situații excepționale la nivel raional în cadrul căreia a fost elaborat un raport cu privire starea blocului avariat din regiune. 

La întrunire au fost prezenți: generalul maior Mihail Harabagiu, autoritățile publice locale și reprezentanții agenției care este responsabilă de efectuarea lucrărilor de demolare a blocului avariat. Tot astăzi, prim-ministra Maia Sanda va pleca în orașul Otaci. În cadrul vizitei, șefa executivului va discuta cu persoanele care au avut de suferit de pe urma prăbușirii scării blocului de locuit cu nouă etaje.

„Prim-ministra Maia Sandu va fi însoțită de ministrul Economiei şi Infrastructurii, Vadim Brânzan. Oficialii se vor deplasa la fața locului după finalizarea ședinței Parlamentului și vor ajunge în jurul orei 18:00. Scopul vizitei este de a discuta cu oamenii și de a da asigurări că Guvernul va face tot posibilul ca ei să-și recupereze pagubele. În acest sens, Maia Sandu și Vadim Brânzan ar urma să viziteze blocul care a fost avariat”, a declarat consilierul principal de Stat al prim-ministrei, Cristina Bujor.

Ieri, ministrul Economiei și Infrastructurii, Vadim Brânzan, a anunțat în cadrul ședinței Guvernului că blocul avariat de la Otaci urmează a fi demolat.

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!