/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Rachete secrete și viceministru arestat! SUA și UE oferă ajutor, iar Rusia anunță un acord cu Kievul

Dublul omor de la Soroca. Tânărul care a ucis două persoane, mamă și fiică, condamnat la detenție pe viață

missing
27 iunie 2019, ora 17:05

Tânărul de 24 de ani care acum un an a omorât cu sânge rece două femei, mama și fiică, va sta tot restul vieții după gratii, într-un penitenciar de tip închis. Magistrații de la Soroca l-au condamnat pe bărbat la detenție de viață. Inculpatul va mai achita 800 de mii de lei, prejudiciu moral familiei victimelor.

Inculpatul având statut de învinuit, în cadrul urmăririi penale și-a recunoscut vina. A colaborat cu organul de urmărire penală. Deja, în instanța de judecată a luat o altă poziție. Acesta nu și-a recunoscut vinovăția, însă probele care au fost acumulate în cadrul urmăririi penale procurorii nu au lăsat semne de întrebare”, a spus pentru TV8, procurorul-șef al Procuraturii Raionului Soroca, Serghei Cebotari.

Crima a avut loc la începutul la data de 2 iulie 2018. În ziua incidentului, victimele au oprit o mașină de ocazie pe traseul Soroca – Florești pentru a ajunge la Soroca. Suspectul s-a oferit să le ajute. Pe drum, între aceștia s-ar fi iscat o ceartă. Victimele au sărit din mașină și au fugit, iar bărbatul s-a luat după ele.

Cele două au fost bătute până și-au pierdut cunoștința. Pentru a ascunde urmele crimei, suspectul le-a dat foc.

Acesta a mai mărturisit polițiștilor că în 2012 ar mai fi comis o crimă, a omorât o fată care pe atunci avea 15 ani, după care a aruncat cadavrul într-un iaz.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram