/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

Decis! Codreanu și Grozavu au fost demiși din funcții

04 iulie 2019, ora 12:44

Consiliul Municipal Chișinău (CMC) a aprobat astăzi demisia lui Ruslan Codreanu și Nistor Grozavu din funcțiile de primar interimar și viceprimar al municipiului Chișinău. 

Consilierii liberali au propus ca atribuțiile temporare de primar interimar al capitalei să fie exercitate de către secretarul interimar al CMC, Adrian Talmaci.

Decizia a fost aprobată cu votul a 36 de consilieri. Dintre care, 14 sunt din partea Partidului Liberal, iar 16 sunt din partea Partidului Socialiștilor.

Proiectul care prevede demisia primarului interimar și a viceprimarului din funcții a fost inclus pe ordinea de zi a CMC la inițiativa consilierului Partidului Liberal, Ion Cebanu.

La rândul său, Ruslan Codrenu a scris pe rețelele de socializare că va susține astăzi o conferință de presă. În acest context, dânsul a menționat că „nu se ține de scaune”.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram