/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 799: Groază la Odesa, groapă comună la Cernăuți și atac chimic! Macron e îngrijorat de soarta Moldovei

Candu explică de ce a cumpărat apartamentul de la Plahotniuc. Cât a plătit pentru imobil și de unde a luat bani

missing
05 iulie 2019, ora 14:14

Democratul Adrian Candu a explicat jurnaliștilor de ce a cumpărat anume acum apartamentul de la Vladimir Plohotniuc, pe care îl luase în comodat cu mai mulți ani în urmă. Candu afirmă că abia de a reușit să adune banii necesari pentru locuință și a dezvăluit că a plătit pentru apartament patru milioane de lei.

„Eu am achiziționat apartamentul în care locuiesc deja de 7-8 ani. Dacă o să vedeți în declarațiile mele este apartamentul în care locuiesc cu familia. Până nu demult am stat în comodat și după ce am adunat suma necesară pentru achiziție am făcut această cumpărare a acestui apartament”, a explicat democratul.

Întrebat de ce a făcut tranzacția cu Plahotniuc abia acum, Adrian Candu a spus că nu avea mai dvreme suma necesară și că această tranzacție nu a fost legată de plecarea nașului său peste hotare.

„Acum am reușit să vând apartamentul meu foarte micuț în care am locuit cu familia acum cinci ani de zile. Am acumulat banii și am făcut tranzacția”.

Pentru a fi mai convingător, democratul a amintim și de normele legale adoptate anul trecut prin care „tranzacțiile de vânzare-cumpărare pot fi făcute numai când există întregul preț”.

Precizăm că Adrian Candu a cumpărat apartamentul de la Vladimir Plahotniuc pe 21 iunie, când liderul PDM își anunța demisia din cadrul formațiunii.

Plahotniuc a vândut apartamentul din strada Bulgară finului său

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram