Fostul ministru de interne, Alexandru Jizdan și actualul ministru Andrei Năstase sunt vecini. Despre asta a menționat deputatul democrat, în cadrul emisiunii „Important” de la TVC21 din această seară.

Declarațiile au fost spuse în contextul în care Jizdan a fost întrebat „ce îl menține supărat pe ministrul Năstase” în raport cu deputatul democrat.

„Eu cu Andrei Năstase mă cunosc de ai mulți ani. Am juca și fotbal împreună. Ne-a adus viața pe baricade diferite. Spre deosebire de el eu mă consider un om mult mai cumpătat. Mult mai mult, noi suntem vecini. Locuim peste o casă unul de altul. Cred că între timp când vom crește nepoții o să ne aducem aminte de mai multe aspecte”, a spus Alexandru Jizdan.

În 2019, Alexandru Jizdan a indicat în declarația de avere că are un apartament și o casă de locuit, care ar valora peste un milion de lei. Familia Jizdan deține o casă de locuit de 71 de metri pătrați, dobândit în 2018 cu 31 de mii de lei și un alt bun imobil, care este indicată valoarea de zero lei.

De asemenea, în declarația de avere din 2019 a lui Andei Năstase, este indicat că acesta are un apartament în care deține cota parte de 50%, patru case de locuit, în una dintre care deține doar cota parte, un garaj și alte cinci imobile de categoria 6 (nota redacției: bunuri imobiliare inclusiv nefinalizate). În declarație este indicată valoarea a doar șase bunuri imobiliare, care este de peste jumătate de milion de lei.

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!