Mai mulți motocicliști au venit în fața Inspectoratului General al Poliției pentru a protesta. Aceștia sunt revoltați și și-au arătat indignarea față de motociclistul care a decedat după ce s-a ciocnit cu o mașină a poliției. 

Motocicliștii au semnat o petiție unde cer anchetarea transparentă a cauzei și spun că au dubii referitor la acțiunile de cercetare a polițiștilor.

Dacă motociclistul merge normal, de ce ei își permit să se deplaseze pe contrasens. Acasă îl așteptă familia, copii. Ei se aleg doar cu amendă”, a spus unul dinte protestatari.

O mașină a poliției și două motociclete s-au ciocnit violent în noaptea de 14 iulie. În urma impactului, un motociclist și-a pierdut viața, iar altul a fost transportat de urgență la spital.

Potrivit procurorului șef Comrat, Ruslan Caraivan mașina poliției „ar fi ieși un pic pe contrasens” și s-a tamponat cu o motocicletă „Yamaha”, condusă de un bărbat de 33 de ani, locuitor al raionului Cahul. Ulterior, un alt șoferul de la motocicleta de marcă „Honda” s-a tamponat cu mașina poliției, care staționa pe carosabil. Acesta a decedat la fața locului.

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!