/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Paradoxul invaziei, condiția NATO și demisie la Kiev! Rusia amenință că va ataca Polonia

Incidentul cu autobuzul Chișinău-Mangalia. Ce spune directorul companiei: „Nu a fost totul atât de grav”

missing
02 august 2019, ora 13:59

Detalii noi în cazul incidentului care a avut loc în seara de 31 august, unde un autocar de pe ruta Chișinău-Mangalia, care transporta pasageri s-a defectat de mai multe ori în timpul călătoriei. Contactat, directorul companiei a venit cu explicații despre cele întâmplate. El a spus că de fapt nu s-a întâmplat nimic grav. 

Îmi pare rău că se exagerează, nu a fost totul atât de grav, nu a fost așa cum s-a spus. Acolo s-a făcut așa niște povești. Nu-i prima oară, suntem pregătiți. Imaginați-vă doar o persoană din 47 nu i-a plăcut situația” a spus pentru TV8 directorul companiei, Veaceslav.

Chira dacă un pasager a scris că cele două microbuze care au venit să-i ducă până la destinație au fost achitate din contul personal. Un reprezentat al companiei infirmă și spune că de fapt, cei care au chemat și achitat microbuzele au fost chiar șoferii.

În decurs de o oră, pasagerii au fost transportați cu alte două microbuze. Microbuzele le-au găsit băieții noștri, șoferii. Ei au achitat transportul. Au achitat acele microbuze din banii lor, deja vor discuta cu conducerea referitor la partea financiară”, a spus pentru TV8 un angajat al companiei.

Tot el ne-a mai spus că autocarul nu ar fi luat foc și că problema a fost deja remediată. Reprezentanții companiei dau vina pe service-ul auto care a reparat autocarul chiar în ziua în care aceștia au pornit la drum.

Autocarul nu a luat foc. Se confirmă că a fost fum, dar nu a luat foc. Asta nu este pentru prima oară. Defecțiuni tehnice au mai fost, dar să iasă fum nu. Până la urmă, de problema tehnică se face vinovat service-ul auto, unde a fost dus autocarul la reparație. Autocarul a ieșit din service-ul auto chiar după amiaza zilei în care trebuia să fie cursa. A fost o problemă ce ține de partea electrică. Asta s-a reparat la ei. Autocarul deja a fost reparat, el se întoarce înapoi la Chișinău”, a mai precizat reprezentatul compania de transport.

Potrivit celor doi, compania respectiva ar fi parteneri cu o altă companie de transport din România.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram