/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Când va apărea fotografia lui Șor în panoul celor dați în căutare de Poliție, la inspectoratele din Chișinău

missing
07 august 2019, ora 14:16

Fotografia deputatului Ilan Șor, anunțat în căutare națională și internațională de către autoritățile din Republica Moldova, urmează să apară pe panourile din fața Inspectoratelor de Poliție din Chișinău, unde sunt puse fotografiile persoanelor care sunt căutate de oamenii legii, în după-amiaza acestei zile. 

Potrivit reprezentanților Poliției capitalei, astăzi organele poliției au primit toate actele necesare pentru această procedură și fotografia lui Ilan Șor va fi afișată până la ora 18.00.

Azi-dimineață, fotografia lui Ilan Șor a fost afișată pe panoul unui Inspectorat de Poliței de la Bălți.

Ilan Șor ar fi părăsit țara în timp ce Partidul Democrat ceda puterea către noua guvernare, la mijloc de iunie, fără a figura în registrele vamale și de frontieră. Peste o lună, Procuratura a anunțat că a pornit o serie de acțiuni de urmărire penală pe faptul trecerii ilegale a frontierei de către Șor, în condițiile în care acesta avea interdicție de a părăsi țara cât timp este cercetat în dosarul penal pentru escrocherie și spălare de bani, în care a fost condamnat în primă instanță la 7 ani și jumătate. Acum câteva zile, Ilan Șor a fost anunțat în căutare națională și internațională.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram