/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Paradoxul invaziei, condiția NATO și demisie la Kiev! Rusia amenință că va ataca Polonia

/VIDEO/ Au fost sau nu verificate ouăle de la grădinița nr. 184 din Chișinău? Directoarea: Au fost unele scăpări

missing
09 august 2019, ora 14:42

După ce azi, în urma unor verificări inopinate la grădinița nr. 184 din Chișinău au fost găsite ouă expirate, directoarea grădiniței vine cu o replică. Aceasta spune că de cele întâmplate poartă răspundere ea și că „trebuia să fie mai prudentă” atunci când produsele au fost aduse. 

– Eu sunt responsabilă de toate acestea. Există și factorul uman la moment. Trebuia să fim mai precauți ca să nu se mai repete așa ceva. -De ce nu sunt verificate ouăle în momentul primirii? – Ele au fost verificate. Au fost unele scăpări. Noi înainte de a le introduce în alimentație, încă odată le verificăm și avea să vedem că termenul este expirat. Acum așteptăm să ne aducă ouă bune. – Ce v-a spus agentul economic când l-ați anunțat despre faptul că ouăle pe care le-ați primit azi sunt expirate? -Nu mi-a spus nimic. Să discutăm deja aici, la fața locului” a spus Aliona Sinigur, directoarea grădiniței nr. 184 din Chișinău.

Zeci de ouă cu termenul expirat au fost găsite astăzi în grădinița nr. 184 din Chișinău, în urma unei verificări inopinate, făcute de angajații Agenției Naționale de Securitate a Alimentelor (ANSA). Unele dintre acestea sunt expirate încă de la finele lunii iulie. Specialiștii de la ANSA au întocmit proces verbal pe numele directoarei. Acesta riscă amendă de la șapte la nouă mii de lei.

Cazuri similare s-au depistat și în alte grădinițe din Chișinău, cum ar fi grădinița nr. 149 din capitală, unde au fost găsite, de asemenea, ouă alterate. De menționat că ambele grădinițe sunt din sectorul Ciocana al capitalei.

Vezi și:

Șef din cadrul ANSA Chișinău, despre ouăle expirate! Există temei să credem că s-a făcut intenționat

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram