/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro și avertizare de rang înalt. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea rusă”

Cadavrele celor doi copii, care s-au înecat într-un rezervor de apă din Sîngerei, au fost extrase de salvatori

missing
18 august 2019, ora 16:29

Cadavrele celor doi copii care s-au înecat ieri într-un rezervor de apă amplasat în apropiere de localitatea Alexandreni, raionul Sîngerei, au fost extrase de salvatori. Corpurile neînsuflețite ale minorilor au fost depistate de localnici.

Potrivit Inspectoratului General pentru Situații de Urgență (IGSU), apelul la Serviciul 112 a fost recepționat ieri la ora 15:56 de minute. Salvatorii au fost alertați să intervină la extragerea cadavrelor a doi minori depistați într-un rezervor de apă ce are adâncimea de cinci metri și care este amplasat pe teritoriul unei stații de epurare nefuncționale.

Recuperarea corpurilor neînsuflețite a fost efectuată de salvatori ieri la ora 16:12 minute. Primele investigații arată că minorii nu au fost supravegheați de maturi.

Conform informațiilor preliminare o fetiță de 7 ani și un băiat de 13 ani ar fi decedat, după ce au căzut  într-un  rezervor de apă de pe teritoriul unei stații de epurare nefuncțională din raionul Sîngerei. Circumstanțele cazului urmează a fi elucidate de organele de drept.

IGSU atenționează persoanele care au în grijă minori să-i monitorizeze strict și să nu le permită deplasarea și jocul în locuiri nesigure, în special în preajma bazinelor acvatice pe teritoriul unor șantiere, construcții sau stații industriale nefuncționale, întrucât aflarea acestora în astfel de zone, reprezintă un risc iminent pentru viața și sănătatea copiilor.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram