/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro și avertizare de rang înalt. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea rusă”

Costul deplasării ambulanței la o solicitare este de 700 lei. Care sunt pierderile înregistrate în urma apelurilor false

missing
19 august 2019, ora 14:19

Costul deplasării ambulanței la o solicitare este de circa 700 de lei. Despre aceasta au comunicat reprezentanții Centrului Național de Aistență Medicală Urgentă Prespitalicească (CNAMUP) la solicitarea TV8, precizând că pierderile suportate de instituție pentru apelurile false se estimează la circa 410 mii lei.

„Costul unei ieșiri în teritoriu a echipei de asistență medicală urgentă pre-spitalicească constituie în mediu  700 de lei. Pentru primele șase luni ale acestui an cheltuielile suportate de instituție pentru solicitările false constituie circa 410 mii lei. În șase luni ale acestui an au fost deservite 7 836 de persoane în stare de ebrietate alcoolică”, se arată în răspunsul IMSP CNAMUP după ce reporterul TV8 a transmis la adresa instituției o solicitare de informație la acest subiect.

Vezi și:

/VIDEO/ Fiecare al doilea apel la 112 este fals. Oamenii sună când au nevoie de un taxi sau li s-a stricat televizorul

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram