/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

/FOTO/ El este noul proprietar al „Avia Invest”. A venit la Chișinău cu un avion privat

19 august 2019, ora 15:00

Noul proprietar al companiei „Avia Invest”, care a cumpărat afacerea de la Ilan Șor, a venit deja la Chișinău. Acesta s-a pozat în Aeroportul Internațional Chișinău, pe care îl va putea gestiona în următorii 43 de ani.

Nathaniel Philip Victor James Rothschild a venit la Chișinău cu un avion privat. Pozele au fost postate pe pagina Aeroportului Chișinău de pe Facebook.

Astăzi a fost semnat contractul de vânzarea a companiei „Avia Invest”. Cea care a cumpărat o cotă parte de 95%  este firma „NR Investments Ltd”, care are afaceri în diferite state și în diferite domenii.

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram