/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

/VIDEO/ Procurorul general interimar vorbește despre dosarul morții lui Luncașu

missing
20 august 2019, ora 14:59

Procurorul general interimar Dumitru Robu confirmă faptul că în cazul morții omului de afaceri Iurii Luncașu a fost pornită urmărirea penală pentru „omor intenționat”, informație enunțată ieri de către ministrul de Interne Andrei Năstase.

„Toate versiunile sunt investigate de PCCOCS. Sunt investigate toate versiunile și este pornită urmărire penală pentru omor intenționat”, le-a spus Robu jurnaliștilor.

Cât despre existența unui suspect, procurorul general zice: „Este prematur să dăm date din anchetă”.

Primele informații despre acest caz, apărute acum o zi, relatau că omul de afaceri Iurii Luncașu s-ar fi împușcat pe 17 august pe traseul R-6, Ialoveni-Durlești.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram