/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 787: Atac la Odesa și prognoză sumbră! ISW: Amenințare voalată pentru Moldova. Rusia avansează rapid

Solicitarea lui Munteanu prin care cere ca Dodon și Greceanîi să fie amendați, înregistrată în Cancelaria MAI

missing
28 august 2019, ora 19:08

Sesizarea trimisă de președintele Partidului Uniunea Salvați Basarabia, Valeriu Munteanu, prin care a cerut ca șeful statului Igor Dodon și președinte Parlamentului, Zinaida Greceanîi, să fie amendați, a fost înregistrată în Cancelaria Ministerului Afacerilor Interne.

Potrivit ministrului de interne Andrei Năstase, sesizarea va fi remisă spre examinare către subdiviziunea competentă a Inspectoratului General al Poliției prin prisma prevederilor Codului contravențional.

„În cazul în care se va constata vreo încălcare a legii și se va impune în mod legal sancționarea, persoanele vinovate vor fi trase la răspundere în conformitate cu prevederile legislației în vigoare”, a precizat Năstase.

Valeriu Munteanu, a trimis o sesizare la Ministerul Afacerilor Interne prin care a atenționat că Parlamentul și Președinția au încălcat legea pe 23 august, pentru că nu au coborât în bernă drapelele arborate pe clădirile instituțiilor, deși Guvernul a decretat zi de doliu și comemorare a victimelor regimurilor totalitare.

La acest subiect, vezi și:

Andrei Năstase, despre solicitarea lui Munteanu de a-i amenda pe conducătorii Parlamentului și Președinției

 

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram