/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 794: Alertă în toată țara și risc de baie de sânge! WP: Moldova va fi următoarea țintă, dacă Ucraina cade

Moldovagaz are, de astăzi, președinte nou

missing
02 septembrie 2019, ora 12:17

Întreprinderea Moldovagaz are, începând cu ziua de astăzi, un nou președinte al Consiliului de Administraţie. Vadim Ceban a fost desemnat în funcție.

„Prin Hotărârea Consiliului de Observatori al SA „Moldovagaz” Preşedinte al Consiliului de Administraţie al SA „Moldovagaz” a fost desemnat dl Vadim Ceban, care a preluat funcţia din  data de 2 septembrie 2019”, se menționează într-un comunicat al Societății pe Acțiuni.

Foto: Vadim Ceban; Sursa: Facebook/Vadim Ceban

Cei de la Moldovagaz au publicat date din CV-ul acestuia:

– 2005-2006 – director adjunct al Direcției generale politici structurale, stimularea investițiilor și administrarea patrimoniului public din cadrul Ministerului Economiei și Comerțului al Republicii Moldova;

– 2006-2009 – director al Direcției generale politici structurale și investiții din cadrul Ministerului Economiei și Comerțului al Republicii Moldova;

– 2009-2010 – Director general al Agenției Naționale pentru Reglementare în Energetică a Republicii Moldova;

– 2010-2013 – șef al Direcției generale securitate energetică și eficiență energetică din cadrul Ministerului Economiei al Republicii Moldova;

– 2014-2015 – Director general al Societății pe acțiuni “Cariera Micăuţi»;

– 2015-2019 – prim-vicepreședinte al Comitetului Executiv al UTA Găgăuzia, Republica Moldova.

De asemenea, potrivit reprezentanților Moldovagaz, în perioada anilor 2008-2009 și 2010-2014, Ceban, a activat la Ministerul Economiei și a fost reprezentant al statului și membrul Consiliului de Observatori al SA “Moldovagaz”, iar în anul 2015 a participat în calitate de expert la elaborarea conceptului de reformare a întreprinderilor de distribuție gaze ale SA “Moldovagaz”.

Președintele țării Igor Dodon și ministrul Economiei Vadim Brînzan se află într-o vizită la Moscova. Aceștia au avut întrevederi cu cei din conducerea companiei Gazprom. Anterior, Dodon spunea că va cere rușilor reducerea prețului la gazele procurate de Republica Moldova din Rusia.

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram