/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 801: Atacuri și în ajun de Paște! Alerta lui Zelenski, dat în căutare de Rusia: „Urmează o nouă etapă„

Năstase a numit un șef nou la Centrul pentru Combaterea Traficului de Persoane, în locul lui Levandovschi

missing
05 septembrie 2019, ora 15:39

Centrul pentru Combaterea Traficului de Persoane al Inspectoratului Național de Investigații al IGP are un nou șef interimar. Este vorba despre Artur Degteariov. Ordinul de numire în funcție a lui Artur Degteariov a fost emis azi de ministrului de Interne Andrei Năstase.

Anterior, Artur Degteariov activat în cadrul Centrului pentru Combaterea Crimelor Informatice al Inspectoratului General de Poliție.

Fostul șef al Centrului pentru Combaterea Traficului de Persoane Lilian Levandovschi a fost eliberat din funcție recent, în luna august, în urma unei anchete de serviciu intentate pe numele său, după ce acesta a folosit mașina de serviciu în scopuri personale.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram