/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Paradoxul invaziei, condiția NATO și demisie la Kiev! Rusia amenință că va ataca Polonia

Litvinenco se întreabă: Va putea oare Cebotari să depășească rezultatul de 2% a lui Babuc la fostele alegeri din Chișinău

missing
15 septembrie 2019, ora 18:15

Deputatul din Blocul ACUM Sergiu Litvinenco se întreabă ironic: va putea oare colegul său din Partidul Democrat (PDM) Vladimir Cebotari să depășească rezultatul de 2%, obținut de Monica Babuc, și ea deputată democrată, la precedentele alegerile locale din Chișinău.

„Cebotari – candidatul PD-ului pentru primăria Chișinău!? Pe timpuri era breaking news chiar și numele candidatului din cel mai îndepărtat sat din țară. Astăzi alesul chiar și pentru primăria generală a Chișinăului îi lasă pe toți rece. Partea bună e că vom vedea în sfârșit ”susținerea” pe care o are PD-ul în Chișinău – ca până acum au tot apelat la ”independenți”, fie ”susțineau necondiționat” candidatul proeuropean. Întrebarea este dacă Cebotari va depăși sau nu ”performanța” lui Babuc din 2015 – 2%…”, a comentat Litvinenco.

Declarația lui Sergiu Litvinenco vine în contextul în care în presă au apărut informații precum că Vladimir Cebotari va fi candidatul PDM la funcția de primar de Chișinău, la alegerile de pe 20 octombrie. La rândul său, Cebotari nu confirmă oficial informația, dar nici nu o infirmă, spunând că anunțul va fi făcut în următoarele zile.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram