/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

/VIDEO FOTO/ Protest cu furci la Procuratura Generală

missing
17 septembrie 2019, ora 13:49

Un grup de oameni din localitatea Drepcăuți, raionul Briceni a venit astăzi cu furcile la sediul Procuraturii Generale, pentru a-și cere dreptate. Țăranii se plâng că au fost deposedați de terenurile agricole și cer procurorilor să ancheteze ilegalitate.

Oamenii spun că „liderul” din sat, care luase cotele de pământ în arendă ar fi falsificat actele de la Cadastru pentru a-i deposeda de terenuri. În prezent, țăranii nu primesc produse agricole de pe aceste terenuri și nici nu pot să-și lucreze singuri pământul, fiindu-le încălcat accesul.

Despre scandalul din Drepcăuți a vorbit anterior în Parlament și deputatul Alexandru Slusari, care a organizat o conferință de presă împreună cu un grup de cotași.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram