/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 794: Alertă în toată țara și risc de baie de sânge! WP: Moldova va fi următoarea țintă, dacă Ucraina cade

Dodon precizează: „Acordul PSRM-ACUM nu este unul instituțional, ci politic”

missing
21 septembrie 2019, ora 08:05

Acordul de colaborare, semnat recent între Partidul Socialiștilor și Blocul ACUM, este unul politic și nu instituțional. Despre aceasta a declarat președintele Igor Dodon în cardul emisiunii „Piatnița” de la RTR Moldova. 

„Cineva încearcă să spună că este un Acord instituțional. Nu, este un acord politic între partidele politice. Pentru că a fost semnat între reprezentanții a trei formațiuni politice, de trei vicepreședinți ai Parlamentului, din numele întregii fracțiuni. Dacă cineva dintr-un partid politic nu este de acord cu acest Acord, să anunțe. Este un Acord politic”, a spus șeful statului.

Vicepreședintele Parlamentului, unul dintre semnatarii Acordul de colaborare între PSRM și Blocul ACUM, Alexandru Slusari, a declarat în ziua în care a fost semnat documentul, că acesta nu este un acord între partide, ci unul instituțional între Guvern, Președinție și Parlament.

Acordul are 15 pagini și nu conține anexe secrete, dau asigurări reprezentanții partidelor. El a fost semnat de vicepreședinții Parlamentului Alexandru Slusari, Mihail Popșoi și Ion Ceban și contrasemnat de șefa Guvernului, președintele țării și speakerul Legislativului.

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram