Și Partidul Liberal Democrat s-a lansat astăzi în campania electorală pentru alegerile locale din 20 octombrie. Liderul PLDM, Tudor Deliu, susține că formațiunea merge în fața alegătorilor „cu exemple concrete de primari și consilieri PLDM care au avut până acum o prestație excelentă în exercitarea mandatului lor”.

De asemenea, Tudor Deliu a îndemnat viitorii aleși locali să administreze comunitățile locale cu toată priceperea, în mod transparent, cu impațialitate, cu simplitate și cu grijă față de cei nevoiași.

Secretarul general al PLDM, Alexandru Fetescu, a prezentat oferta electorală națională, menționând că pentru perioada 2019-2023, aleșii locali ai PLDM își propun ca, împreună cu membrii comunităților locale, să facă viața oamenilor mai bună. „Ceea ce înseamnă sate și orașe curate, cu apeducte și canalizare, cu servicii bune de educație preșcolară și școlară, cu drumuri noi și cu noi oportunități pentru antreprenori și producătorii agricoli”.

Astăzi în campania pentru locale s-au lansat și blocul ACUM și liderul Uniunii Salvați Basarabia, Valeriu Munteanu.

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!