/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: 20.000 de parașutiști la Ceasov Iar și fără Patriot de la UE. A căzut turnul televiziunii

/FOTO/ O secție din Irlanda, amenajată în stil național. Tineri angajați la „Google” s-au organizat să vină la vot

missing
20 octombrie 2019, ora 15:41

La cele trei secții de vot deschise în Irlanda, pentru alegerile parlamentare noi din circumscripția nr. 50, au votat până la ora locală 12:00, 110 cetățeni moldoveni, a precizat pentru TV8.md Larisa Miculeț, șefa secției de vot nr.50 din capitala Irlandei.

Un grup de tineri, angajați la „Google”, s-a organizat să vină la votare în secția deschisă în clădirea ambasadei R. Moldova din Dublin.

Secția de vot, deschisă pentru prima dată în orașul Limerick, din centrul Irlandei, a fost amenajată în stil național. Pe mese au fost așternute prosoape, iar membrii Comisiei s-au îmbrăcat în ii.

Moldovenii din diasporă sunt îndemnați să meargă la vot. Până acum, prezența la urne în mai multe state din Europa este cu mult mai scăzută față de alegerile parlamentare din februarie.

 

 

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram