/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Bombe de ultimă generație și alerta ISW. Ucraina a retras tancurile Abrams de pe linia frontului

Vitalie Marinuța a votat „pentru aer curat”. Vezi îndemnul candidatului la Primăria capitalei

missing
20 octombrie 2019, ora 16:32

Vitalie Marinuță, candidatul Partidul „Partidul Verde Ecologist” la funcția de primar al municipiului Chișinău, spune că a votat astăzi „pentru aer curat la propriu și la figurat”. 

Într-o postare pe rețelele de socializare, Marinuța a îndemnat locuitorii Chișinăului și suburbiilor să nu stea acasă, ci să iasă pentru a-și alege conducerea pentru următorii patru ani.

„Vă îndemn astazi să mergeți la vot și să folosiți posibilitatea de a schimba lucrurile spre bine. Votați pentru idealurile voastre, votați pentru ceia în ce credeți, dar nu pentru „răul cel mai mic” cu cele mai mari șanse. Șansa suntem fiecare din noi”, a menționat candidatul PVE.

Citiți și:

/VIDEO/ Scandal la secția unde a votat Vitalie Voznoi! Observatorii au chemat poliția

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram