/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Bombe de ultimă generație și spioni deghizați în mecanici. Abrams, retrase de pe linia frontului

Furnizarea gazului natural în raionul Cahul, reluată

missing
23 noiembrie 2019, ora 16:02

Furnizarea gazelor naturale în raionul Cahul a fost reluată. Despre asta ne-au comunicat reprezentanții SA „Moldovagaz”.

Locuitorii raionului Cahul au stat aproximativ 17 ore fără gaz din motiv că s-a produs o situaţie de avarie în sistemul electroenergetic.

Potrivit reprezentanților SA „Moldovagaz”, muncitorii ar fi lucrat toată noaptea pentru a soluționa problema.

Consecințele avariei care a avut loc în seara din 22 noiembrie 2019 din perimetrul străzilor Dr. Vodă, V.Lupu, Amintirilor, Repin, Frați Jderi, Doinelor, M. Viteazu au fost înlăturate. SRL «Cahul-gaz» cere scuze pentru incomodităţile create” se arată în comunicatul SA „Moldovagaz”.

Amintim că, mai mulți locuitori din raionului Cahul s-au plâns că de aseară au rămas fără gaz natural. O locuitoare a spus pentru TV8 că, de ieri, nu poate pregăti mâncarea la aragaz și îngheață  în propriul apartament.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram