/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Paradoxul invaziei, condiția NATO și demisie la Kiev! Rusia amenință că va ataca Polonia

/FOTO/ Cum arată cabinetul lui Ceban, după aproape o săptămână de reparație

missing
02 decembrie 2019, ora 11:42

Dacă acum câteva zile spunea că face doar o modestă reîmprospătare, astăzi cabinetul primarului general al capitalei Ion Ceban arată cu totul altfel. Podeaua  fost deja schimbată, iar muncitorii lucrează de zor ca, în acestă săptămână, noul primar de Chișinău să-și înceapă munca în biroul reparat aproape în totalitate.

Până astăzi au fost vopsiți pereții și a fost schimbat și parchetul laminat. Edilul a decis să schimbe și teracota din camera de baie.

Anterior Ceban a spus că: „Podeaua era murdară și ruptă. – Era imposibil de mers pe acolo? – Era posibil, dar acolo e biroul în care vin delegațiile oficiale. Chiar unii ambasadori au spus… – Vă era rușine? – Îmi pare rău, dar arăta așa cum arăta. Sincer”.

Pentru că în încăpere reparațiile sunt în toi, primarul lucrează în biroul alăturat, care a aparținut unui viceprimar.

Primarul general a spus că își repară biroul oficial pe banii prietenilor săi, însă a refuzat să le pronunțele numele, dar și cât vor cheltui aceștia pentru confortul edilului.

Vezi și:

Ion Ceban spune de ce a fost nevoie de spălatul drapelelor din biroul său. ”De drapelul UE cineva și-a șters mâinile…”

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram