/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Paradoxul invaziei, condiția NATO și demisie la Kiev! Rusia amenință că va ataca Polonia

Nagacevschi a uitat să-i invite pe membrii Consiliului Superior al Magistraturii la consultări ce țin de modificarea legii CSM-ului

missing
04 decembrie 2019, ora 22:44

Ministrul Justiției Fadei Nagacevschi nu i-a invitat pe membrii Consiliului Superior al Magistraturii (CSM) la consultările publice cu privire la modificările legii CSM-ului. Acest fapt a fost recunoscut de ministru în cadrul emisiunii „Politica Nataliei Morari” de la TV8.

„Am uitat”, acesta a fost răspunsul lui Fadei Nagacevschi, după ce a fost întrebat de fosta ministră a Justiției Olesea Stamate de ce nu i-a invitat pe membrii CSM la consultările publice.

„Grupul de lucru pe lângă Ministerul Justiției a fost creat pe data de 15 noiembrie. Sincer, nu am atras atenția că în lista instituțiilor care urmează a fi invitate nu se regăsea CSM-ul. Asta nu presupune că membrii Consiliului nu au putut participa la activitățile grupului de lucru”, a spus ministrul.

Amintim că membrii Guvernului Chicu au venit astăzi cu noi propuneri de modificare a Legii privind activitatea CSM-ului, ce au fost avizate și care prevăd ca numărul membrilor CSM să crească de la 12 la 15 sau cu un membru mai mult, comparativ cu propunerile anterioare, făcute de Guvernul Sandu.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram